Allianz je aj za rok 2022 najlepšie komunikujúcou poisťovňou

24. marec 2023

▪ Allianz získala ocenenie MEDIAN SK na 9. ročníku súťaže Hermes Komunikátor roka 2022

▪ Projekt sťahovania centrály Allianz sa stal víťazom v kategórii internej komunikácie a employer brandingu

Allianz – Slovenská poisťovňa opäť obhájila prvenstvo v súťaži Hermes Komunikátor roka 2020, keď sa stala najlepšie komunikujúcou poisťovňou na trhu. Pozíciu najlepšieho komunikátora medzi poisťovňami obhájila v 9. ročníku súťaže, ktorá hodnotí komunikáciu spoločnosti so zákazníkom. Zároveň získala aj ocenenie za projekt sťahovania centrály v kategórii internej komunikácie a employer brandingu.

Cena MEDIAN SK sa udeľuje na základe výsledkov reprezentatívneho kvantitatívneho prieskumu realizovaného prieskumnou spoločnosťou MEDIAN SK za jedenásť mesiacov kalendárneho roka. Umiestnenia vychádzajú z otázky, na ktoré inštitúcie z danej kategórie bola zaznamenaná reklama v posledných dvoch mesiacoch - spontánna znalosť značky spriemerovaná s podporenou znalosťou.

„Toto ocenenie patrí všetkým kolegom, ktorí ovplyvňujú verejnú mienku svojou prácou pre značku Allianz. Či už ide o obchodníkov, kolegov zo servisných centier, z riešenia poistných udalostí, infolinky alebo marketingu, každý máme svoj podiel na tom, ako nás klienti aj verejnosť vnímajú,“ vysvetľuje riaditeľka odboru komunikácie Allianz – Slovenskej poisťovne Lucia Strnad Muthová.

Ocenenia za najlepšiu komunikáciu so zákazníkom udeľovali v kategóriách bankovníctvo, poisťovníctvo, telekomunikácie, obchodné reťazce a automobily.

Viac informácií nájdete na  HERMES - Komunikátor roka 2022.

Helena Kanderková
špecialistka externej komunikácie Allianz - SP
Ako vám môžeme pomôcť?